Náhrada za flambovaný banán

3. března 2018 v 18:00 | B |  Mindful eating

Priznávam, neviem a nebaví ma vypekať sladké jedlá. Je to moj nočná mora. Niekedy sa dohodlám opísať svoje príšerné koláčové experimenty, ktoré pripomínajú jedlovú genocídu. Tentokrát som piekla, ale našťastie to nebolo žiadne cesto. Piekla som totiž banán.





Milujem pečenie v alobale. Tentokrát som ho úplne odstránila a nahradila papierom na pečenie, ktorým vystlieme plech. Narežeme banány (viď obrázok) a narezanú časť potrieme medom, do ktorého sme zamiešali trocha škorice a rumu. Dáme piecť dovtedy, kým šupa nezostane takáto čierna. Nemusíš sa obávať, nebude to mať žiaden negatívny dopad na výslednú chuť banána. Ak máš rád flambované ovocie a obávaš sa, aby to nedopadlo požiarom, vyskúšať môžeš túto veľmi chutnú sladkú alternatívu.

Aké máš ty nápady na využitie ovocia?
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama